ЗЕМЯ
Категория:
ЕЖЕДНЕВНИ ВЕСТНИЦИ
Тип:
вестник
Кат. номер:
23
Броеве за година:
249
Произход:
България
Опции за абонамент:
1 месец 17.00 лв
2 месеца 34.00 лв
3 месеца 51.00 лв
6 месеца 102.00 лв
12 месеца 204.00 лв
Описание:

Вестник „ЗЕМЯ“ е един от най-старите български вестници с над 65 годишна история. Излизал през десетилетията като вестник „За кооперативно земеделие“ и „Кооперативно село“, „ЗЕМЯ“ днес е едновременно национален кооперативен ежедневник с широка гама от вътрешна и международна, спортна и културна информация и тематични приложения, но и медия, специализирана в тематиката на кооперативния бизнес и земеделието.

Стремеж на „ЗЕМЯ“ е обективно и компетентно да представя новини, анализи, коментари и публицистика по най-актуалните и злободневни теми на съвременна България и на съвременния многополюсен и променящ се свят с неговите водещи сили – САЩ, ЕС, Русия, Китай, Балканите.

Екипът на „ЗЕМЯ“ е съставен от опитни журналисти с дългогодишна практика, както и от млади журналисти и широк кръг външни автори – политолози, социолози, историци, икономисти, експерти по социална политика, по селско стопанство и екология.

Уникални за българската преса и високо ценени в професионалните среди са ежеседмичните приложения на „ЗЕМЯ“ като „Патриот“, „Турция днес“ и културното приложение „Съботник“, както и тематичните страници за външна политика „Голямата политика“, страниците с кооперативна тематика, подготвяни в партньорство с Централния кооперативен съюз.

В своето съдържание „ЗЕМЯ“ осигурява баланс между традиция, високи медийни стандарти и модерна журналистика, свобода на словото и сблъсък на различни гледни точки.

„ЗЕМЯ“ е медия, предоставяща изгодни възможности за реклама и представяне на бизнес организации, национални и местни власти и институции. Активни сме в промотирането в обществена полза на социални инициативи.

 Още от категорията

24 часа 168 Истории /всяка сряда/

24 часа 168 Истории /всяка сряда/

вестник

12 месеца
95.00 лв
Абонамент
КАПИТАЛ PREMIUM

КАПИТАЛ PREMIUM

печатно + електронно издание

12 месеца
539.00 лв
Абонамент
ТРУД -  Понеделник - Петък

ТРУД - Понеделник - Петък

вестник

12 месеца
340.00 лв
Абонамент
24 часа -  Събота

24 часа - Събота

вестник

12 месеца
120.00 лв
Абонамент

 Защо да изберете нас

Безупречна и сигурна доставка

Избраните от Вас издания се доставят до посочен адрес. Лесна и бърза заявка и плащане online

Абонамент по всяко време

Ежедневни и периодични издания могат да бъдат поръчани по всяко време за произволен период.

Точност на
доставката

Доставка до 8.30 часа всеки ден, при осигурен достъп до мястото на доставка.